26 აპრილს, 14:00 საათზე, ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის E405 აუდიტორიაში ილიაუნის ტურიზმის მენეჯმენტის ცენტრის საჯარო ლექციების ციკლის ფარგლებში ილიაუნის ლექტორის დალილა ცატავას ხელმძღვანელობით გაიმართება ლექცია/დისკუსია თემაზე „ქართული სარესტორნო ბიზნესი“.

სტუდენტებს გამოცდილებას გაუზიარებენ ქართული  სარესტორნო ბიზნესის ცნობილი წარმომადგენლები:

  1. დალილა ცატავა, გასტრონომიული კულტურის მკვლევარი, საქართველოს გასტრონომიის ასოციაციის პრეზიდენტი;
  2. გურამ ბაღდოშვილი – რესტორატორი და ბრენდშეფი,   ტელესახე რესტორნისა  „ჩვენი“, „ოვალი“, „ტაი ტაი“;
  3. ლევან კობიაშვილი   საქართველოს კულინარიის ფედერაციის თავმჯდომარე, რესტორატორი, ბრენდშეფი;
  4. კოტე გაბრიჭიძე – რესტორატორი,  რესტორნების  „შტელცე“, „ორი ნაბიჯი თავისუფლებამდე“ დამფუძნებელი;
  5. მიშა ავსჯანიშვილი – ტელეწამყვანი, შეფი;
  6. მია  კუპრავა – საერთაშორისო გასტრონომიული გზამკვლევის Gault&Millau საქართველოს  აღმასრულებელი დირექტორი;
  7. ქეთი კვიჭიძე – გასტრონომიის მკვლევარი, გასტრონომიის ბიზნესასოციაციის დამფუძნებელი;
  8. შოთა ბურჯანაძე – რესტორატორთა ასოციაციის თავმჯდომარე;
  9. მერიკო გუბელაძე – რესტორატორი, შეფი, ტელესახე  რესტორნებისა: „შვი ლომი“, კაკლები“ „ნინიას ბაღი“, „კაფე ლეილა“ დამფუძნებელი;
  10. ანდრია ქურასბედიანი – რესტორნის „ბარბარესთან“ დამფუძნებელი;
  11. ეკატერინე ჯალაღონია – სარესტორნო ქსელის „მეგრული სახლი“ დამფუძნებელი.

შეხვედრის მიზანია სტუდენტებმა უფრო ახლოს გაიცნონ ცნობილი რესტორატორები, გაიგონ თუ რა მნიშვნელობა აქვს გასტრონომიულ ტურიზმსა და მასთან დაკავშირებულ საკითხებს -გზამკვლევებს, გასტრონომიულ კონგრესებს, ფესტივალებსა და გამოფენებს, სატელევიზიო შოუებს და ა.შ.

სამუშაო ენა: ქართული

დრო: 26 აპრილი, 14:00 საათი

ადგილმდებარეობა: ილიას სახელმწიფო უნივერსიტეტის E405 აუდიტორია, ქ. ჩოლოყაშვილის გამზ. N3/5

დასწრება თავისუფალია.

2024